11 Eylül 2020 Cuma

Yayın Akışı


 

İzlemiş olduğu dizinin son bölümünü kaçıran ve bu yüzden internet sitelerinde arayışa geçen bir çok insan eskiden olduğu gibi teletext kanallarından yayın akışı takip edemedikleri için mağdur olmaktadır. Bu yüzden sürekli olarak bazı kanalların yayınlamış olduğu yayın akışı programını internet üzerinden aramaya başlıyorlar.

Her ne kadar gazeteler de bu konuda yayın yapıyor olsa da maalesef artık bu iletişim aracının zamanı çoktan geçti. Bu yüzden sitemiz üzerinden televizyonlarınızda bulunan bütün kanallar hakkında bilgi alabilirsiniz. Dün ne kaçırdığınızı, bugün akşam televizyonda ne olacağını ve yarın sizi ne beklediğini sitemiz üzerinde yapacağınız ufak bir gezinti ile bulabilirsiniz.

Televizyonculuk alanında uzun yıllar çalışmış olan ve şimdilerde editörlük olarak sizlere hizmet veren uzman kadromuz tarafından hazırlanan yayın akışları ile birlikte artık hiçbir diziyi kaçırmayacak istediğiniz filmi zamanında izleyebileceksiniz. Buna ek olarak sadece en çok izlenen ulusal kanalların değil aklınıza gelebilecek her televizyonun yayın akışlarını sitemiz üzerinden siz değerli ziyaretçilerimize sunuyoruz. Sizlere de ayaklarınızı uzatıp rahat bir şekilde televizyon izlemek kalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder