23 Mayıs 2020 Cumartesi

Süper FM Dinle



 İnternetin hayatımızın her alanına yayılması ve çoğu sektörü dijital ortama taşıması çağı yakalamak isteyen sektörleri de internet tabanlı olma yoluna itmiştir. Dünyadaki çoğu insana ulaşan siteleri ve yazılımları ile internet yayıncılık alanında da kendine has bir yöntem geliştirmiştir.
    Televizyon ve medya dünyasının internete geçişi ile birlikte sesli medya olarak bilinen radyolar kendilerini güncelleme ihtiyacı duymuşlardır. Kullanıcıların isteklerine hitap etmek isteyen radyo sektörü kesintisiz radyo dinle arayışlarına çözüm olmak için internet tabanlı bir radyo sistemi geliştirmişlerdir. Tek taraflı olmayan bu sistem ile dinleyiciler yorum yapabilmektedir. İnteraktif bölümleri bulunan online radyoda kullanıcılar online radyo listesi ile her zaman erişim sağlayabilecekleri kanalları listeleyebilirler.
    Klasik radyoculuğun önemli kaynaklarından olan süper FM dinle seçenekleri de sunan internet radyosu indirilebilir radyo akışına sahip olup tekrarı olmadığı için klasik radyo ile denk geldiğini dinleme arayışı konusunda ortak bir yapıya sahiptir. Süper FM, metro FM gibi popüler radyo kanallarını da barındıran online radyo kişiselleştirilebilir özelliği ile tüm kanallarda gezinmek yerine kullanıcıya favori kanallar belirleme imkanı da sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder