23 Aralık 2020 Çarşamba

BİR DOĞAL ŞİFA: ANDIZ OTU

 




Halkın kanser otu olarak da adlandırdığı andız otu, tarihte sağlık açısından büyük bir öneme sahiptir. Yaklaşık 2000 yıldır tedavide kullanılan andız otu, Türkiye’de ilaç haline getirilmiş ve Akhisar Lokman Hekim tarafından satılmaktadır.

Kansere iyi gelen ot olarak bilinir. Yapışkan andız otu, alternatif tıpta kanserin doğal çareleri arasında en iyisi olarak bilinmektedir. Andız otu bir tek kanser tedavisinde kullanılmamıştır. Yapışkan andız otu faydaları olarak balgam sökücü olması, terleme seviyesinin normal düzeye getirilmesi, bağırsak aralarına girmiş parazitlerin vücut dışına atılması, bazı mide rahatsızlıklarına iyi gelmesi, vücutta mantar oluşumunu engellemesi de vardır.

 Yapışkan andız otu kullanan yorumları, genellikle iyi yönde olmakla birlikte kötü yönde olanlar da vardır. Kanser otu yorumları bazen okurları şaşırtabilir çünkü kanser otunun yanlış tedavilerde kullanımı kötü sonuçlara yol açmakla birlikte okurları da ukdeye düşürmektedir. Andız otu nasıl yapılır diye sorulduğunda ise birçok yöntemle tedavide kullanılabilir ama en çok bilinen yöntem andız otunun kaynatılarak içilmesi ya da bir pamuk yardımıyla vücuda uygulanmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder