18 Nisan 2020 Cumartesi

Iphone Kilidi Kaldırma İşlemleri



iPhone aktivasyon kilidi, iPhone’umu Bul uygulamasının önemli bir özelliği olarak bilinmektedir. Apple aktivasyon kilidi, cihazın yanlışlıkla fabrika ayarlarına geri dönmesini engellemek için tercih edilmektedir. Son derece güvenilir olan iPhone kilidi, iPhone cihazların gerçek sahiplerine cep telefonlarını uzaktan silme olanakları sağlayabilmektedir. iPhone kilidi özelliğini aktif edebilmek için tek yapılması gereken ise iPhone’umu Bul özelliğini etkinleştirdikten sonra Apple kimlik bilgilerini cep telefonuna girmektir.

iPhone Kilidi Nasıl Kaldırılır?


iPhone kilidi kaldırma işlemi, aslında sanıldığının aksine pek de zor değildir. Buna göre iPhone kilidi kaldırma için cep telefonu kullanıcılarının internette yer alan bazı uygulamaları indirebilecekleri söylenebilmektedir. iPhone kırma uygulaması olarak da bilinen bu uygulamalar, iPhone sahiplerinin cihazlarının kilidini kırmalarına ve diledikleri gibi kullanabilmelerine imkan vermektedir. Bahsi geçen iPhone kırma uygulamaları dışında dileyen kişiler kullanıcı adı ve şifrelerini hatırlamaları halinde bunu mobil cihazları ile de yapabilmektedir.

Cep Telefonundan iPhone Aç İşlemi Nasıl Yapılır?


Cep telefonu üzerinden iPhone aç işlemi yapmak için ilk olarak iPhone’umu Bul uygulamasına Apple kimliği ile giriş yapılmalıdır. Daha sonra aygıtlar listesinde kayıp modunda olan cihaza tıklanmalı ve eylemler kısmından kayıp modu seçilmelidir. Son olarak da iPhone aç işlemini tamamlamak için bilgiler değiştirilmeli ve kayıp modunu durdur seçeneği işaretlenmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder