18 Nisan 2020 Cumartesi

Yusuf İslam Unan



Şırnak’ın Cizre ilçesinde 28 Mayıs 2001 tarihinde hayata merhaba diyen Yusuf İslam Unan, içinde müzik tutkusu olan ve bunu çevresine yansıtan bir karakterdir. Müziğe olan bu bağlılığı, bundan 9 yıl öncesinde bir müzik şirketinin kendisiyle ilgilenmesiyle başlamış ve çevresindeki insanlar tarafından da hissedilmiştir.
Beat konusunda etkin bir bilgiye haizdir. Yusuf İslam Unan’ın müzik alanındaki en büyük çalışmaları, şarkı yazmak ve hareketli parçalar yapıp bunları piyasaya sürmektir.
Yusuf İslam Unan, 2013 yılından beri hayatına Bursa’da devam etmektedir. Bursa’ya yerleştikten sonra müzik alanında eserler ortaya koymuş ve bunları kamuoyuyla paylaşmıştır. Müzikle ilgili geleceğe yönelik farklı planları bulunmakta ve hayatının bundan sonraki kısmında müzik piyasasında aktif bir şekilde yer almayı düşünmektedir. Pek çok ünlü müzik platformunda kendi adıyla açmış olduğu hesaplarda Yusuf İslam Unan’a ait eserlere ulaşılabilmektedir.
Yusuf İslam Unan Spotify
Yusuf İslam Unan’a ait Yusuf İslam Unan Spotify hesabında 2019 yılında yayımlanan Fire ve Particles adlı albümler, 2020 yılında yayımlanan Party adlı albüm ve Dark adlı single bulunmaktadır. 2019 yılında yayımlanmış olan Fire adlı albümde;
        Fire
        Water
        Air parçaları bulunmaktadır.
2019 yılında yayımlanmış bir diğer albüm Particles’ta ise;
      Particles
      Explosion
      Fix parçaları mevcuttur.
2020 yılında yayımlanmış Party adlı albümde;
       Party
       Guardian
       Prison
       Thief
       Wicked
       Boss
       Carrion
       Anhydrous
       Aora
       Flowers gibi parçalar yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder