13 Haziran 2020 Cumartesi

Instagram Canlı Yayın Güncellemesi



Instagram’ da bilindiği gibi hikaye oluşturma bölümünden canlı yayın yapılabiliyordu. Ancak yapılan yayın canlı olarak takipçiler tarafından izlenebiliyor, sonrasında bu yayını izleme şansı olmuyordu. Yeni güncellemeyle birlikte, canlı yayını yapan kullanıcı isterse yayını kaydedebiliyor. Yayın kayıt edilirse, 24 saat boyunca takipçiler tarafından izlenebiliyor.  Sürekli yeni güncellemelerle, kullanıcılar açısından daha elverişli bir araç haline gelmeye çalışan platform, bu konuda hayli başarılı. Takipçi edinme yöntemleri çok çeşitli olsa da, Instagram takipçi satın al sistemi en güvenilir ve hızlı yöntemlerden biri olmaya devam ediyor.

Organik Takipçi Sahibi Olmak İçin

Takipçilerin organik ya da diğer bir deyişle gerçek olması, Instagram’ da büyük önem taşıyor. Takipçilerin organik olmaması ve çeşitli sistematik yöntemlerle elde edilmesi hesaplar açısından çok çeşitli olumsuzluklara sebep oluyor. Hesapların men edilmesine varabilen bu yöntemlere, dikkatli yaklaşmak gerekiyor. Takipçi satın al sistemiyle sunduğumuz tüm takipçilerin organik olması ve bu alanda güçlü referanslara sahip olmamız, bu alanda ki lider platformlardan biri olmamızı sağlıyor.

Türk gerçek takipçi, Instagram hesapları için en değerli kullanıcı türü olmakla beraber, en zor bulunan takipçiler arasında da yer alıyor. Özel olarak hazırladığımız programımızda, gerçek Türk takipçilere ulaşabilmeniz mümkün oluyor. Organik, Türk ve gerçek takipçilere en güvenli ve en hızlı şekilde ulaşabilmeniz için platformumuzu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder