4 Haziran 2020 Perşembe

Nargile tütünü ve Takımları


     
  Nargile tütünü diğer tütün şekillerinden farklı olarak su bazlı aromalara sahiptir. İyi bir nargile içimi için tütün konusundaki dikkatli davranmak ve tütünün meyve aroması ile olan uyumunu ayarlamak gerekir. Kilogramı 100 liradan başlayarak satılan nargile tütünü farklı çeşitlere sahip olup kullanıcı zevkine göre değişik aromalara sahiptir.
      İyi bir tütüne sahip olmak  nargile malzemeleri temini konusunda atılan ilk adımdır. Diğer adımlar ekonomik ve kaliteli parçalara sahip olan kaliteli bir nargile takımı kullanmak ve bu takımı düzenli aralıklarla temizlemektir. Bu takımın parçaları ve onların hangi maddeden yapıldığı nargile fiyatları açısından önemlidir. Örneğin ser kısmı camdan veya seramikten oluşuna bağlı olarak farklı nargile fiyatları oluşmasına sebep olabilir. Ya da tepsi veya baca kısımlarının genişliği ve kalitesi bu fiyatları etkileyebilir.

    Nargile kullanıcıları kafelerde uygun bir bütçe ile keyif yapma şansına sahip olmakla birlikte internet sitelerinden ya da tobacco shoplardan yapacakları alışveriş ile evde sürekli keyif yapabilecekleri bir nargile takımı satın alabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder