23 Haziran 2020 Salı

Kredi Paketleri


    
  İnsanlar kendi gelirlerine göre hayatlarını düzene sokup harcamalarını o gelirlere göre yapmaktadır. Çoğunlukla geliri aşan harcamalardan kaçınan insanlar hayatlarının belli dönemlerinde büyük harcamalar yapmak durumunda kalabilir. Böyle durumlarda birikmiş paraları ya da gelirleri yetersiz olduğunda alternatif para kaynakları ararlar.

      Bankalar büyük miktardaki paraları müşterilerine kredi paketleri şeklinde sunarak onların ihtiyacını gidermektedir. Uygun faiz seçenekler ile daha sonra uzun vadelere yayarak geri ödeme imkanı sunan bankalar ev alımları durumları için konut kredisi, araba alımlarında nakit imkanı sağlamak için taşıt kredisi gibi krediler vermektedir. Bunlardan faydalanmak için belli başlı şartlar gerekirken bazı bankalar şartları minimumda tutarak destek olmaktadır.

      Büyük miktarda paraları tek seferde müşterisi ile buluşturan bankalar kampanyalar ile düşük faiz ve kolay ödeme imkanları sunarak verdikleri krediyi müşterinin kredi notunun yüksek olması durumunda kefilsiz kredi şeklinde verir. Bir başkasının kefil olmasına ihtiyaç duyulmayan bu krediler kamu bankaları ve özel bankalar tarafından sosyal hayatı destekleme kredisi, tatil, kredisi, konut kredisi gibi paketler halinde sunularak paketlerden daha çok insanın faydalanması sağlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder