8 Temmuz 2020 Çarşamba

Çivili Hasır


Tekstil sektörü bünyesinde, balya açıcı çeşitlerinde, karışım odalarında ve besleme ambarları ortamında kullanılmakta olan çivili hasır, oldukça sık kullanılan sanayi materyallerinden biri olarak görülmektedir. Hasır üretiminde Avrupa ülkelerinden ithal edilmiş olan, bünyesinde özel alaşım bulunan ve ısıl işlem geçirmiş çiviler kullanılmaktadır.

Üretim yapılırken lamine tahta çıtalar, özel sertleştirilmiş olan alüminyum çıtalar ya da yüksek mukavemete dayanan doymuş polimer çıtalar kullanılmaktadır. Buna ek sayılabilecek açma makinesi yükleyicisini ilgilendiren alüminyum pivotlu bantlar, PVC banda vulkanize edilmiş profili olan bantlar ve kayış şeritler üstüne monte edilmiş vaziyette bulunan plastik çıtalı özel aktarma ve taşıma hasırları da içermektedir.

Hasırların üretimi esnasında kullanılan tüm vida, civata ve somunlar gömme olarak yapılmış olup hiçbir yüzeysel sürtünmeye ve aşınmaya ihtimal vermeyecek şekilde doğru sistematikle çalışmaktadır. Hasırlar isteğe uygun bir şekilde kenarı zincirli ya da zincirsiz biçimde üretilebilmektedir.

Çivili hasır üretiminde kalite ve güvenilirlik müşterinin son derece önem verdiği konuların başında gelmektedir. Alınan çivili hasırlardan istenilen düzeyde verim elde etmesi beklenen müşteriler, memnun kaldıkları takdirde çevrelerine de çivili hasır alımı konusunda tavsiyede bulunmaktadırlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder